Jeanie Ditty izgubila je dvogodišnju kćer. Samo nekoliko tjedana nakon njezine smrti, dok je policija još istraživala okolnosti koje su upućivale na ubojstvo djeteta, 23-godišnja Jeanie dala je napraviti seriju fotografija na kojima je photoshopiran duh njezine preminule djevojčice. Svima, osim policiji, te su fotografije izledale kao izraz majčine tuge za izgubljenim djetetom.

Iza ovih se fotografija skriva stravična tajna. Jeane Ditty i njezinog deset godina starije dečka, Zachary Earl Keefer, policija je optužila da su ubili dvije godine staru Macy Grace.

Majka preminule djevojčice, koja je u hitnu dovezena sa ozbiljnim i po život opasnim tjelesnim ozljedama, uslijed kojih je i preminula, fotografirala se na groblju, a kasnije dodala duh vlastitog djeteta, te ih objavila na internetu.

duh2

Fotografkinja koja je pristala uslikati ju na groblju i dodati lik nesretno preminulog djeteta izrazila je iskreno žaljenje što je pristala sudjelovati u izradi ovih fotografija.

“Iskreno žalim što sam na bilo koji način sudjelovala u nečemu toliko zlom, toliko pokvarenom. Ona je djelovala kao majka koja je u žalosti. Djelovala je praznom. Bez emocija. Bez tuge i bez sreće”, rekla je fotografkinja Sunny Jo za Fox News.

duh3

Macy Grace preminula je od teških tjelesnih ozlijeda koje su upućivale na zlostavljanje djeteta. Jeanie je fotografkinji rekla da se djevojčica ugušila jedući bananu.

Policija je podignula kaznene prijave protiv Jeanie i njezinog partnera, zbog opravdane sumnje da su počinili ubojstvo djeteta. Suđenje u ovom slučaju još nije započelo, a policija, kao i fotografkinja, uvjereni su kako su ove fotografije nastale s ciljem da se skrije stravična istina, da su majka i očuh ubili nevino dvogodišnje dijete.

Na ovoj fotografiji, dokaže li se na sudu, nije ubijena djevojčica i njezina majka, već ubijeno dijete i njezin ubojica.