Argentinski ufolog Marcelo Irazusta izazvao je zaprepaštenje svojim zagonetnim otkrićem na dnu Tihog oceana. Teorije o podrijetlu ovog objekta kreću se u rasponu od srušenog NLO-a do ostataka drevne civilizacije.

Neustrašivi argentinski istraživač koji se specijalizirao za izvanzemaljske oblike života tvrdi da je u Tihom oceanu uz obale Meksika pronašao golemi NLO.

Irazusta je do otkrića najnovijeg neidentificiranog objekta došao s pomoću Google Eartha. U snimci koju je objavio na YouTubeu opisuje objekt dužine gotovo 9 kilometara za kojeg kaže da je sličan zrakoplovu.

Irazusta je objavio da je objekt “podvodni NLO”, iako drugi ufolozi nisu tako sigurni da fotografija prikazuje nekadašnji leteći objekt.
Kolega istraživač izvanzemaljaca Scott Waring, koji je napisao nekoliko knjiga o toj temi, rekao je argentinskoj agenciji Telam da on na fotografiji vidi piramidu.
“To je savršeno oblikovana piramida, s visinom većom od 14 kilometara”, rekao je Waring.

Jedan istraživač s Tajvana kaže da je riječ o “najvećoj ikada poznatoj” piramidi, a toliko je zadivljujuća da ju je morala “izraditi” inteligencija s drugog planeta.

“Samo bi izvanzemaljci bili u stanju stvoriti nešto slično”, rekao je.

Waring je priznao da i dalje postoje nejasnoće oko izvanzemaljskog podrijetla objekta, ali se slaže da je Irazustino otkriće zanimljivo.

“Čak i ako to nije prizemljeni NLO ili nešto što su koristili izvanzemaljci, govorimo o velikom otkriću”.

Video snimke “piramide” na Youtube je pregledan više od 405.000 puta, a osim NLO-a, pregršt je drugih teorija o podrijetlu tog objekta.