Nisam mogla da podignem svoje telo iz kade, plaćala sam avionske karte za prvi razred jer nisam stala u sedište ekonomske klase, u restoranima sam morala da molim za poseban sto jer sam bila prevelika za separe, priseća se Dani (42)

Danijel Dani Duran više od 30 godina borila se s viškom kilograma. Kada joj je doktor rekao da će dobiti infarkt u roku od godinu dana ako ne smrša, shvatila je da mora odmah da promeni životne navike.

Makarone sa sirom i masni burgeri bili su omiljena jela 42-godišnje Danijel koja priznaje da je nekada tri puta dnevno konzumirala brzu hranu. Prvu dijetu isprobala je kada je imala samo 10 godina. Njena majka tada je vodila svoju borbu s kilogramima, a Dani danas shvata da je loš odnos prema hrani nasledila upravo od nje.

1Zajedno s mamom krenula je na dijetu koja se sastojala samo od supe od povrća, jednog krastavca i komadića sira koje bi jela tri puta dnevno.

“Sećam se da sam bila toliko gladna da bih krišom unosila hranu u kuću. Tada je počela moja nezdrava veza s hranom”, ispričala je za magazin Prevention.

Prethodno